Tajemnice kosmetyków: triclosan
Triclosan jest organicznym związkiem z grupy fenoli, funkcjonującym w przemyśle od przeszło...
Triclosan jest organicznym związkiem z grupy fenoli, funkcjonującym w przemyśle od przeszło...
Nowa odsłona antybakteryjnych preparatów do pielęgnacji cery tłustej, skłonnej do zask...
Linia Puritin marki Iwostin przeznaczona jest do skóry skłonnej do zmian trądzikowych – jest...